Kompetencer

Hovedentreprise

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS har over 30 års samlet erfaring med selve styring af byggeprojekter. Vi håndterer byggeprojekter af enhver størrelse og karakter, og tager os af hele entreprisen fra start til slut.

Som fagfolk sikrer vi projektstyring og koordinering mellem faggrupper igennem hele byggeprojektet. Du vil opleve en virksomhed, der påtager sig stort ansvar og hvor tillid, tilgængelighed og kvalitet går hånd i hånd med opgaven og arbejdsprocesserne.

Vi samarbejder bredt og tager derfor alle typer opgaver ind – intet er for stort, intet er for småt.

Se referencer her.

Vi lægger stor vægt på at være synlige og skabe tryghed for vores kunder og slutbrugere, og for os lukkes en opgave aldrig, før alle er tilfredse.

Vores egenproduktion tæller tømrere, snedkere og murere. Hvad vi ikke måtte have in house, løser vi i samarbejde med vores faste stab af eksterne samarbejdspartnere.

Vi ved, hvilke udfordringer, der kan være i et byggeprojekt og har altid fokus på, at gennemskue projektets karakter. Vi sørger for hurtigt at skabe overblik over de udfordringer, der kan opstå hen ad vejen. Oplevelsen af os som hovedentreprenør vil derfor være, at vi altid er tilgængelige og synlige i processen og vi står på mål for at levere kyndig rådgivning som en central del af vores arbejde.  

Vi løser opgaver for:

  • Private
  • Arkitekter og ingeniører
  • Rådgivere
  • Boligforeninger
  • Offentlige instanser
  • Ejendoms- og administrationsselskaber
  • Virksomheder
  • Private boliger og liebhaveri

Energioptimering

Når det kommer til klimaskærm* og energioptimeringer er vi også den rette partner. Vi har et utal af byggeprojekter i bagagen, og har rådgivet omkring, udført og vejledt kunder og slutbrugere til den rigtige løsning. På den måde har vi sikret store besparelser for kunders driftsøkonomi, og de har opnået en langt mindre miljøbelastning, hvilket kommer alle til gode.

* Klimaskærm (kort forklaret)

Begrebet dækker over alt udvendigt ved en ejendom. Fordi en bygning af enhver form, størrelse og karakter udsættes for mange påvirkninger, er det vigtigt, at vedligehold og istandsættelse udføres korrekt. Ikke alene for bygningens levetid, men også for indeklimaet og de miljømæssige og økonomiske ressourcer. Der er mange penge at spare, når opgaven udføres korrekt.

Nybyggeri vs. renovering

Uanset, om du overvejer en tilbygning, en renovering eller en istandsættelse af eksisterende ejendom og byggesag, kan vi rådgive om den rette løsning.

Når du fx skal bygge om, er der mange aspekter at tage højde for. Dels det æstetiske og dels om den eksisterende bygning overhovedet kan ”klare mosten” så at sige. Derfor vil vi nøje gennemgå dine ønsker og tilbyde den bedste løsning ud fra det, som er realistisk og som rent faktisk kan lade sig gøre. Uanset om det er renovering af køkken eller bad, en stueetage, udnyttelse af et loftrum, en tilbygning eller i den anden ende af skalaen et helt lejlighedskompleks, der skal udføres, får du ekspertise og kyndig rådgivning hos os. For ingen sag er for stor eller lille hos os og alle opgaver tilgås med samme respekt. 

Du er altid i gode hænder hos os

At starte et byggeprojekt er en tillidssag. Vi ved, at det er en stor proces, som kan virke uoverskuelig for mange. Vi ved også hvor mange forventninger der er til det endelige resultat. Vi bestræber os derfor på at være en god, trofast byggepartner, der er synlig og tilgængelig, og som sætter sig ind i dine ønsker.

Endvidere rådgiver vi altid ud fra hvad der er realistisk og muligt – ingen skal efterlades med en skal, som der ikke kan leves i efterfølgende. Ofte bygger vi jo rammer til mennesker, og det skal behandles med respekt for den hverdag eller arbejdsdag, der skal udleves på stedet.   

Vores kunder vender ofte tilbage til os, hvilket gør os trygge i, at vores arbejdsproces gør en forskel for dem. Og netop dette, er noget af det vigtigste for os.

Se referencer og tidligere projekter her

Underleverandører

Vi går ikke på kompromis. Derfor har vi en fast stab af håndplukkede samarbejdspartnere indenfor alle faggrupper. Troværdighed, høj faglighed og solid erfaring er altafgørende.
Vores eksterne samarbejdspartnere er underlagt de samme kontraktmæssige vilkår og krav, som os selv. Det sikrer en kvalitet, som vi altid kan stå inde for – herunder at vore underleverandører udviser høj moral, overholder gældende dansk lovgivning om arbejdsmiljø og miljøhåndtering samt leverer til aftalt tid – hver gang.

Forsikring

Nørgaard & Nedergaard Entreprise Aps er forsikret som et entreprenørselskab bør være. Vi har en årlig entrepriseforsikring og er derfor forsikret i selve udførelsesfasen og er yderligere forsikret for ansvar, produkt og løsøre samt arbejdsskadeforsikret.

Serviceaftaler

Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS tilbyder servicering af ejendomsselskaber, boligforeninger og private investorer. Her sikres håndværksmæssig kvalitet, tilgængelighed og altid hurtig levering.

Tag kontakt til os, hvis du er interesseret i at vide mere om vores serviceaftaler. Vi mødes gerne for en uforpligtende gennemgang af mulighederne i et samarbejde.