Om os

Hos Nørgaard og Nedergaard Entreprise går knowhow og innovation hånd i hånd… 

Baseret på lang og stolt håndværksmæssig erfaring og knowhow går innovation og nytænkning hånd i hånd med respekt for stolte håndværkstraditioner. 

Virksomheden har siden etableringen i 2018 haft en stabil vækst og fremstår dermed som en veletableret og innovativ entreprenørvirksomhed, der trods sin unge alder har udført et stort antal større og mindre byggeprojekter indenfor renovering.  

Hos Nørgaard og Nedergaard Entreprise ApS vægtes tillid, kvalitet, tilgængelighed samt service højt i ethvert projekt, i den enkelte medarbejder og i ethvert samarbejde med kunden. Målsætningen er altid, at være kundernes foretrukne valg til deres byggeprojekter, hvilket stiller store krav såvel til egne standarder, medarbejderne, eksterne leverandører og samarbejdspartnere.  

Derfor håndplukkes alle eksterne samarbejdspartnere, og der udføres altid kvalitetssikring af deres kompetencer, inden der entreres med dem.   

Tilgængelighed og trygt samarbejde er ligeledes værdier, Nørgaard og Nedergaard Entreprise vægter højt og kompromisløst. Du kan forvente at møde en virksomhed, der altid vender tilbage til aftalt tid, altid leverer til deadline – uanset projektets omfang, kompleksitet eller størrelse. 

Rådgivning baserer sig på knowhow, erfaring og forståelse for de enkelte projekter, ligesom det gode, respektfulde samarbejde vægtes højt – uanset om det er eksternt, internt eller mellem forskellige interessenter på selve projektet.  

Hos os får du kvalificeret hjælp til alt indenfor

  • Fagentreprise – alle typer opgaver inden for tømrer-, snedker- og murerarbejder  
  • Hovedentreprise – vi påtager os rollen som bygge-og projektledere. Vi styrer byggeprocessen og koordinerer alle involverede fagområder 
  • Facaderenoveringer af alle typer ejendomme 
  • Tagrenovering af alle typer tage 
  • Vinduesudskiftninger 

Ansvarligt lederskab 

Hos Nørgaard & Nedergaard Entreprise ApS har vi dagligt fokus på vores teams trivsel, udvikling og faglige kompetencer. Vi ved, at teamet er vores vigtigste ressource, og vores medarbejdere skaber lige så meget vores virksomhed, som vi i ledelsen gør. Vores medarbejdere er vores ansigt udadtil, hvilket vi forventer bliver taget seriøst.  

Vi påtager os et ansvar i branchen om at uddanne og dygtiggøre kvalificerede kollegaer, der kan løfte en stolt håndværksmæssig tradition ind i et nyt, teknologisk samfund.   

Som ledelse tager vi et stort ansvar på os, når vi ansætter. Vi forventer en høj moral, høje faglige kompetencer og stor forståelse for service hos alle, der er en del af vores organisation. Til gengæld tilbyder vi en arbejdsplads, hvor ingen er i tvivl om, hvilken retning vi arbejder i. Det sociale går hånd i hånd med trivsel og faglig udvikling, og vi har en god tone på arbejdspladsen.